Він оцінить: три круті ідеї подарунку для чоловіка

Як ви вважаєте, яким має бути ідеальний подарунок для чоловіка? Практичним і корисним у господарстві, креативним та прикольним чи таким, що викликає яскраві емоції? Кожен варіант має своїх прихильниць та прихильників, але порада інтернет - магазину Capsboard – обирати презент представнику мужньої статі в залежності від його захоплень.

Хобі бувають різні

Полювання, рибалка, стрільба з пневматичної зброї, гонки на спорткарах вважаються суто «чоловічими» захопленнями. Але є ще одне, без якого багато хто з них не може уявити свого життя – обожнювання пива. І мова йде про цілком «здорову» слабкість: бажання спробувати новий сорт напою, оцінити його смакові особливості, насолодитись спілкуванням з друзями за келихом пінного…

То ж якщо ваш обранець, родич або друг полюбляє хмільний напій, є сенс врахувати це його уподобання при виборі презенту. Можна відвідати будь-який інтернет-магазин подарунків для чоловіків. Але для цього вам потрібен час і міцні нерви. Маєте їх? Тоді краще завітайте до Capsboard.

Що дарувати любителю пива?

Перше, що спадає на думку – набір елітних сортів пінного напою. Але це щедрий презент, до того ж, більше підходить «досвідченим» у цій справі чоловікам. Як альтернатива – придивіться до сувенірів на пивну тематику. Але пам'ятайте: оригінальний подарунок коханому, батькові, свекру, брату чи другу, який полюбляє пиво – аж ніяк не кухоль, набір склянок чи вiдкривалка для банок цього напою. На більшість чоловіків вони справляють те саме враження, що й дезодорант та гель для гоління на День Захисника України.

Тож ловіть список подарунків для чоловіків, перед якими ніхто не встоїть. Записуйте! 3 круті сувеніри для любителя пива:

Настінний годинник Capsboard Watch. Не поспішайте звинувачувати цей предмет декору у банальності: замість традиційних стрілок у нього гайковий ключ та викрутка, а замість цифр – пивні кришки, які отримувач дарунку буде збирати та власноруч прикріплювати. Такий оригінальний хронометр працює тихіше, ніж дзижчить комар – у ньому механізм «тихого ходу». А ще можна змінювати дизайн циферблату, замінюючи старі кришки на нові.

Карта стадіону «Olimpiyskiy». Давно пройшли ті часи, коли кришки з-під пляшок колекціонували у мішку або коробці. Тепер для цього оригінального хобі є не менш оригінальний сувенір з зображенням відомого стадіону. Пивоман сам прикріплює пробки від улюбленого пива у спеціальних отворах. Карта виготовлена із міцної вологостійкої фанери, тому вона–подарунок на роки.

Вічний календар-органайзер. Думаєте, такого не буває? Ще й як буває! Такий презент приємно здивує офісного співробітника, зайнятого директора або заклопотаного студента, адже в ньому передбачені отвори для пивних кришок. Сувенір універсальний: його можна «підлаштувати» під будь-який місяць! Обираючи подарунок для коханого, родича або друга, ставте себе на його місце. Які презенти він вважає крутими, а які–нудними? Недорогий сувенір, пов'язаний із захопленнями або уподобаннями чоловіка–те що треба!



Назад